Sluit u aan bij de Vrienden van Balance!

Vrouwenkoor Balance is een Hoorns koor, dat aan de weg timmert om naast het plezier in zingen ook een mooi stuk kwaliteit te laten zien. Dat willen we graag zo houden en daarvoor hebben we natuurlijk steeds nieuwe inbreng van muziekstukken en andere middelen nodig.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren zijn we op zoek naar sponsors, die ons als vrienden van Balance daarin willen steunen. Wij kunnen met deze extra steun een veel mooier resultaat tot stand brengen. Een (eenmalige) gift of sponsoring in de vorm van geld of materialen, is daarom –uiteraard- zeer welkom.

Wat krijgt u daarvoor terug?

Afhankelijk van de ontvangen sponsoring bieden wij korting voor concertkaarten, een advertentie in ons programmaboekje, op flyers, bij een dia-presentatie of anders.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden bij vrouwenkoor Balance kunt u contact opnemen via info@vrouwenkoorbalance.nl (klik op de link om gelijk naar uw e-mail te gaan) met het bestuur.

Om vrouwenkoor Balance financieel te steunen kunt u ook donateur worden. Dit kan al voor een bedrag van bijvoorbeeld €25,- per jaar. U kunt uw bedrag overmaken op rekening NL97 RABO0300849532 t.n.v. vrouwenkoor Balance te Hoorn, o.v.v. uw (bedrijfs)naam en adres.

 

Gunt ú ons dat extraatje? Dank u wel!

 

Namens  Balance,

Marjolein van Dijkman, voorzitter.