12 ½  jaar dirigent bij Balance

 

Toen wij in december 2007 ons 12 ½ -jarig bestaan vierden, was Ellen Verburgt (afgezien van een pauze van enkele maanden in 2002) ook zo lang bij Vrouwenkoor Balance in dienst. Dat wilden wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, want zo’n lange tijd blijf je niet, wanneer de samenwerking van beide kanten niet naar wens verloopt. We zijn blij met Ellen en wilden dat laten zien én vieren. Maar het duurde nog wel even (ongeveer net zo veel maanden als de voornoemde pauze, dus dat trof) voordat we een passend cadeau bedacht en –in het diepste geheim- een feestje op poten gezet hadden.

 

Op maandag 14 april 2008 hadden wij eerst normaal repetitie tot aan de pauze. Dat Ellen’s partner die ook in het complot zat keurig kan zwijgen bleek, toen onze voorzitter Judith langs haar neus weg zei, dat de stoelen alvast op de kar gezet konden worden en Ellen, die dus écht van niets wist, daar 'on-Ellens' nijdig om werd: dat bepaalde zij wel! Inderdaad, normaal gesproken wel, maar nu even niet.

 

                                                                                                  

      

Magda, een van onze leden die aan edelsmeden doet, had voor Ellen een alpaca doosje gemaakt, waarin een miniatuurboekje past, waarin de namen van alle leden van dat moment staan.

 

                               

 

Natuurlijk waren er ook bloemen, er was een hapje, een drankje ..

 

           

en Ellen werd toegezongen met een aan haar aangepaste tekst.

 

         

Er waren ook twee bestuurders van de Bond met felicitaties en een boeket.

 

 

We hopen een en ander over 12 ½ jaar eens dunnetjes over te doen!

 

Terug naar  fotoalbum